24/10/15

Βράβευση μαθητών της Μαγνησίας από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής – Πόνος στα φερέφωνα του Σύριζα

Σε αντίθεση με τους εκπροσώπους του κλεπτοκρατικού τόξου, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εμφορούνται από το εθνικιστικό ιδεώδες το οποίο έχουν αναγάγει σε τρόπο ζωής αθλούμενοι συστηματικά. Έτσι, ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος με ιδιαίτερο ενθουσιασμό έτρεξε στον «Ρήγειο δρόμο» που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο, θεωρώντας ύψιστη προτεραιότητα τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων στο Νομό. Μάλιστα, τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία του και για αυτό το λόγο βραβεύτηκε. Δεδομένης της παρουσίας του στην έν λόγω εκδήλωση, εκπρόσωποι του Δήμου Ρήγα Φεραίου ζήτησαν από τον Συναγωνιστή Ηλιόπουλο να απονείμει έπαθλα σε μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα.


Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε σφόδρα κάποια αμελητέα ποσότητα του Τύπου (Επίκαιρα), η οποία με σχετικό άρθρο εξέφρασε τη δυσφορία της. Ειλικρινά, αδυνατούμε να κατανοήσουμε ποιο είναι το επίμεπτο στο ως άνω περιστατικό. Το ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν είναι τα τέρατα της Αποκαλύψεως, όπως τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, αλλά καθημερινοί άνθρωποι θύματα μιας δικαστικής σκευωρίας ή μήπως το ότιαντί να τρέφουν τις κοιλιές τους με μίζες και ρεμούλες, δίνουν το καλό παράδειγμα στη νεολαία για άθληση και ευζωία;

Επισημαίνουμε, λοιπόν, στους θλιβερούς ρυπαρογράφους ότι ορθώς ζήτησε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου από τον κύριο Ηλιόπουλο να βραβεύσει αθλητές, δεδομένου του ότι κατέχει δημόσιο αξίωμα και δεν είναι μέλος του Κοινοβουλίου ελέω κληρονομιάς, αλλά γιατί ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός το αποφάσισε. 

Επίσης, επισημαίνουμε στους επιλεκτικούς «δημοκράτες» ότι, δυνάμει του αρ. 51 παρ. 2 του Συντάγματος, ως βουλευτής αντιπροσωπεύει το έθνος και όχι μεμονωμένες ομάδες του λαού, δηλαδή όχι μόνο τους ψηφοφόρους του ή όσους συμφωνούν μαζί του.

Τέλος, όσον αφορά στα του εγκλεισμού και της δικαστικής περιπέτειας την οποία ενορχήστρωσε η γνωστή παραδικαστική παράγκα, μετά το πέρας της δίκης-παρωδία που βρίσκεται εν εξελίξει, η αθώωση των στελεχών της Χρυσής Αυγής θεωρείται βέβαιη.