30/9/14

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ(Υ);

         Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
  Βρίθει σε καθημερινή βάση από μίσος, συκοφαντίες, λάσπη και μνησικακία το βοθροκάναλο και η κιτρινοφυλλάδα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ Μπόμπολα σε βάρος του Κινήματός μας.
Αφού τα γνωστά μυθεύματα και οι κοτσανολογίες των “χρυσαυγιάδων” που ενορχήστρωσε ο “εθνικός εργολάβος” περί “οπλοστασίων”, “ταγμάτων εφόδου” και “μαύρου χρήματος” κατέπεσαν πανηγυρικά, επιστρατεύθηκε πάσης φύσεως υλικό (φωτογραφίες, βίντεο) που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ υπεξαιρέθηκε από τους διωκόμενους συναγωνιστές μας.
Το υλικό αυτό φυσικά αποτελεί ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ για τους πολιτικούς κρατούμενους της ΧΟΥΝΤΑΣ του Σαμαρά, καθώς είναι γελοίο να στοιχειοθετείται προμελετημένο έγκλημα από ένα τραγούδι που είχε κάποιος στο κινητό του τηλέφωνο.


Είναι γελοίο επίσης να ισχυρίζεται κάποιος ότι εφόσον ένα άτομο επισκέπτεται τα γραφεία ενός κόμματος, ή λαμβάνει μέρος σε πολιτικές εκδηλώσεις, οποιαδήποτε προσωπική του ενέργεια θα πρέπει να “χρεωθεί” στο Κόμμα και μάλιστα απ’ ευθείας στον Αρχηγό του.

Με την ίδια λογική για τις ΔΕΚΑΔΕΣ εγκληματικές συγκρούσεις διάφορων ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΟΒΙΩΝ, εκ των οποίων είχαμε ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, θα έπρεπε ήδη ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης να βρίσκονται προφυλακισμένοι για “σύσταση εγκληματικής οργάνωσης”.

Εάν αυτές είναι οι “νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις” των κονδυλοφόρων και τηλεπαπαγάλων του Μπόμπολα, τότε θα τους συμβούλευα να είναι περισσότερο πειστικοί προς το εναπομείνον λοβοτομημένο κοινό τους.

Διότι με τραγουδάκια σε ένα κινητό τηλέφωνο και βιντεάκια από πολιτικές εκδηλώσεις ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ότι ένας μ@λ@κ@ς (όπως τον αποκαλεί ο συναγωνιστής Ι. Λαγός στην υποκλαπείσα τηλεφωνική συνομιλία) λαμβάνει εντολές από τον Αρχηγό της 3ης Πολιτικής Δύναμης της χώρας, να δολοφονήσει έναν “τσαμπουκά ράπερ”, τον οποίο μέχρι πέρυσι δεν τον γνώριζε ούτε η μάνα του.

Επίσης δεν έχει ακόμη αποσαφηνισθεί από τους δικαστές και τους ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΕΣ, εάν οι μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες αποτελούν ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, καθώς υπάρχει μία κραυγαλέα περίπτωση ΣΤΥΓΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ (βλ. Μπαλτάκος), σύμφωνα με την οποία Σαμαράς, Αθανασίου και Δένδιας έπρεπε να οδηγηθούν σιδηροδέσμιοι στις φυλακές με την κατηγορία της ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ και της ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Υπάρχει όμως κι ένα ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που έχει να κάνει με τη διαρροή στοιχείων προανακριτικής έρευνας και μάλιστα ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ των παράνομα προφυλακισμένων συναγωνιστών μας.

ΠΟΙΟΣ, κύριοι “αδέκαστοι” ανακριτές και εισαγγελείς διέρρευσε αυτά τα (υποτιθέμενα) βάσει νόμου ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε κανάλια κι εφημερίδες;;;
ΠΟΙΟΣ διερεύνησε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αυτή διαρροή (λέμε τώρα) και ποιές ευθύνες αποδόθηκαν;;;
Μήπως εγένετο σκόπιμα, ώστε όλη αυτή η δικαστική σκευωρία που στήθηκε από το παρακράτος του Σαμαρά, να βρει τη νομιμοποίησή της μέσα από τον οχετό λάσπης και την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ;;;
Κι εν τέλει ποιός εξουσιοδοτεί την Καραμήτρου καθώς και τον κάθε υπάλληλο του Μπόμπολα, να αναφέρεται με τέτοιους υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τους ανθρώπους που ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΝΟΜΙΜΑ 536.000 έλληνες πολίτες;;;

Τα διόδια του αφεντικού σου, του Μπόμπολα, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ(Υ) τα χρυσοπληρώνουν οι Έλληνες πολίτες εδώ και χρόνια, τα θαλασσοδάνεια των εκατοντάδων εκατομμυρίων που τους χάρισε προσφάτως ο Σαμαράς τα πληρώνουν με το αίμα τους και τέλος τα φαγοπότια της ΑΚΤΩΡ Α.Ε. ακόμη δεν έχουμε μάθει πόσα κόστισαν και θα κοστίσουν στα παραπαίοντα δημόσια ταμεία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ(Υ) γιατί το αφεντικό σου ο Μπόμπολας σήκωσε τη “σημαία” της προπαγάνδας και της συκοφαντίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ούτε για τον Φύσσα νοιάζεται, ούτε για δολοφονίες (ο Μπόμπολας δολοφονεί οικονομικά καθημερινά την Ελλάδα), για τις διαπλοκές και τις έκνομες σχέσεις του με την εξουσία νοιάζεται, για την πιθανότητα να οδηγηθεί κάποια μέρα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ νοιάζεται.

Και ως γνήσιος διαπλεκόμενος, έχει καταλάβει προ πολλού ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο συρφετός των πολιτικάντηδων που ανεβοκατεβάζει δημοσκοπικά, με τα κανάλια, τις φυλλάδες και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Εδώ, σε αυτό το Κίνημα, δεν “εκτρέφονται” ιδιοτελή και προσδοκώντα οφέλη και κέρδη κομματόσκυλα, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε πατροπαράδοτες αρχές και αξίες και δε διστάζουν να ΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ προκειμένου να τις υπηρετήσουν.

Αξίες που καταπατώνται και δηλητηριάζονται συστηματικά μέσα από το βοθροκάναλο και τις κιτρινοφυλλάδες του μεγαλοεργολάβου…

Ακόμη και τη διανομή τροφίμων προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους ανέργους, πολυτέκνους, χαμηλόμισθους, 
χαμηλοσυνταξιούχους συμπατριώτες μας (τους οποίους ο ίδιος κλέβει με τα διόδια και τις “προνομιακές εργολαβίες”) τόλμησε να χαρακτηρίσει “συσσίτια μίσους”, στο βοθροκάναλό του.

Εδώ, σε αυτό το Κίνημα, βρίσκονται αυτοί που θα φέρουν την κάθαρση στην Πατρίδα, αυτοί που θα ξεσκεπάσουν όλα τα βρωμερά σκάνδαλα τα οποία οι πολιτικάντηδες, με τη συνέργεια και τη συνεργασία των εργολάβων των ΜΜΕ, ετέλεσαν και συνεκάλυψαν…

Όσο για τον (την) κάθε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ(Υ) που παριστάνει τον “δημοσιογράφο”, ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από θλιβερό παπαγαλάκι του εκάστου καναλάρχη, η Νέμεσις θα έλθει “εκ των έσω”, όταν τα “αφεντικά” θα σας ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ με συνοπτικές διαδικασίες (όπως ήδη το έχουν πράξει πολλάκις) και το μόνο που θα σας έχει μείνει θα είναι τα ψεύδη, η προπαγάνδα και οι συκοφαντίες που γράφατε ή λέγατε επί τόσα έτη, προς όφελός τους.

Ο οχετός, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες των απατεώνων και των διαπλεκόμενων, αυτών που ποδηγετούν και ταυτόχρονα κατακλέβουν τον ελληνικό λαό, περιποιούν τιμή για τις ιδέες μας και τους αγώνες μας.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Aθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας