23/8/14

ΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΝΟΜΟΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

ανταρσιαΑπό το…”κρεβάτι του πόνου” με…βαρύτατη ισχιαλγία, η ουρά του Βενιζέλου, ο διεκπεραιωτής των επιταγών του αμερικανοσιωνιστικού λόμπυ, ο κατ ευφημισμό “πρωθυπουργός”, παρακολουθεί τις εξελίξεις περί του νομοθετικού εκτρώματος που προσπαθεί να φέρει προς ψήφιση καλοκαιριάτικα και με ιδιαίτερη βιασύνη.


Η χαρακτηριστική απουσία του από το σκηνικό τις τελευταίες ημέρες, έχει να κάνει με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με κορωνίδα φυσικά το περιβόητο “αντιρατσιστικό” έκτρωμα. Ο κουτοπόνηρος Μεσσήνιος δοσίλογος πολιτικάντης, προσπαθεί να σφυγμομετρήσει τις εσωτερικές “δονήσεις” που επιφέρει το εν λόγω ανοσιούργημα στο παραπαίων απόκομμά του και τις αναμενόμενες “διαρροές” που τυχόν θα επέλθουν.


Πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι οι “διαφωνούντες” νεοδημοκράτες πολιτικάντηδες, δεν εκφράζουν τη διαφωνία τους ορμώμενοι από εθνικά ή νομικά κίνητρα, απλά διαισθάνονται ότι η αναμενόμενη κηδεία του προδοτικού αποκόμματος, το οποίο ιδιοτελώς υπηρετούν, θα επιφέρει και το τέλος των πολιτικών τους καριερών, καθώς και την απώλεια των σκανδαλωδών κι έκνομων προνομίων και απολαβών τους, είτε “σύννομων” είτε παρασκηνιακών.

Το άθλιο αυτό νομικό κατασκεύασμα αποτελούσε, επί σειρά ετών, την κρυφή ονείρωξη κάθε ακραιφνούς ανθέλληνα, διεθνιστή, αναρχομαρξιστή και δημιουργούσε (εντός των νοσηρών τους εγκεφάλων) μία πρώτης τάξεως νομική πρόφαση για τη διάδοση του ανθελληνικού τους δηλητηρίου καθώς και ένα φόβητρο για τους έλληνες, ώστε να αποφεύγουν να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους για ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.


Αποτελεί επιβεβαιωμένο γεγονός (μέσω πολλών δημοσκοπήσεων) η απέχθεια των ελλήνων προς τους αλλόθρησκους, αλλοεθνείς, εγκληματίες λαθροεποίκους. Είναι αποδεδειγμένη η ιστορική και έμφυτη απέχθεια των ελλήνων προς τους μογγόλους γείτονες, οι οποίοι κατέσφαξαν και δυνάστευσαν επί αιώνες τους προγόνους μας αλλά και πολλούς άλλους λαούς.


Τέλος είναι παραδοσιακή (όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν περί του αντιθέτου τα ξενόδουλα ΜΜΕ των πλουτοκρατών) η απέχθεια του λαού μας προς τον εβραϊκό φονταμενταλισμό κι επεκτατισμό, που έχει διαποτίσει την υφήλιο κι έχει επιφέρει στη Μέση Ανατολή, αμέτρητους πολέμους, εκατόμβες θυμάτων κυρίως ΑΜΑΧΩΝ και ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.


Το νομοθετικό έκτρωμα λοιπόν, ερχόμενο κατ εντολή των αμερικανοσιωνιστών και με την…κωλοπιλάλα των αναρχομαρξιστών για την ψήφισή του, έχει διττό σκοπό.


Από τη μία την τρομοκράτηση των ελλήνων, ώστε να φοβούνται να δηλώνουν δημόσια τις αντιλήψεις τους, οι οποίες είναι φυσικά αντίθετες προς τις επιταγές των νεοταξιτών ξένων επικυριάρχων.


Και φυσικά από την άλλη είναι “στοχευμένο” προς τη Χρυσή Αυγή, καθόσον κάθε άρθρο αυτού του εκτρώματος ποινικοποιεί και τιμωρεί, με σατανική ακρίβεια, όλες τις θέσεις και τις απόψεις του Κινήματός μας περί σιωνισμού και λαθροεποικισμού.


Και φυσικά έως τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε ΜΙΑ δικαιολογία, ούτε ΕΝΑ επιχείρημα, από τους συγκυβερνώντες, για τη χρησιμότητα του εν λόγω νομοεκτρώματος προς τον ελληνικό λαό, προς την Πατρίδα.


Εμείς φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα σκύβαλα της παλαιοπολιτικής κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, νομοθετούν με βάση είτε τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, είτε προς όφελος της οικονομικής ελίτ, είτε κατ εντολή των ξένων αφεντικών και το παρόν νομικό ανοσιούργημα δεν παρεκκλίνει διόλου από αυτό τον κανόνα.


Είναι βέβαια γραφική και άκρως διασκεδαστική η πρεμούρα και η “ανησυχία” των διεθνιστικών αναρχομαρξιστικών συμμοριών (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ) για την τύχη του εν λόγω τερατουργήματος και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην εμετική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ http://left.gr/news/oi-lagoi-kai-petrahili “Εννοείται ότι απαγορεύεται πλέον να αμφισβητεί κανείς το Ολοκαύτωμα”.


Η “πολυπαθής” και “κατατρεγμένη” παράταξη, αυτή η οποία είχε κάνει σύνθημά της την “ελευθερία γνώμης” και στηλίτευε καθεστώτα που ποινικοποιούσαν τις απόψεις, μιμούμενη τους ιδεολογικούς της ταγούς του παραπετάσματος (Στάλιν, Χόνεκερ, Τσαουσέσκου), αποφασίζει για το τι πρέπει να πιστεύει και τι όχι, ο ελληνικός λαός.


Η “ελευθερία της έκφρασης” και η “δημοκρατικότητα” της προδοτικής αριστεράς βέβαια, έχει εκφραστεί ιστορικά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, είτε όταν την επέβαλλαν το 1944-1949 ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ οι εγκληματικές συμμορίες του ΔΣΕ, είτε σήμερα από τον εσμό των ρυπαρών αλητήριων ροπαλοφόρων ανθελλήνων οι οποίοι ΧΤΥΠΟΥΝ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τους έλληνες που έχουν επιλέξει να αγαπούν την Πατρίδα τους και τις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες του Έθνους.


Όσα αντισυνταγματικά και πραξικοπηματικά “νομοθετήματα” κι αν φέρουν προς επικύρωση στο άντρο της ανομίας, της κλεψιάς και της διαφθοράς (βλ. Βουλή) τα ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ τους, του “συνταγματικού τόξου”, όση τρομοκρατία κι αν προσπαθήσουν να επιφέρουν στη ΓΝΩΜΗ και την ΒΟΥΛΗΣΗ του ελληνικού λαού, αυτά θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.


Διότι το φυλετικό ένστικτο των ελλήνων έχει μία εγγενή απέχθεια προς την ξενοδουλεία, της οποίας οι πλέον φανατικοί υποστηρικτές ήταν και είναι διαχρονικά οι πολιτικάντηδες, οι θιασώτες μίας ψευδεπίγραφης και διεφθαρμένης “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας”.


Διότι εάν οι έλληνες ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον εποικισμό της χώρας τους από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους λαθροεισβολείς, αυτό είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ και δεν “απαγορεύεται δια νόμου”.


Εάν οποιοσδήποτε έλληνας ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στο μύθο του “ολοκαυτώματος”, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ και δεν ποινικοποιείται ΟΥΤΕ Η ΠΙΣΤΗ, ΟΥΤΕ Η ΓΝΩΜΗ.


Εάν ως έλληνες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να αποκαλούμε τους κίναιδους με την πραγματική τους ονομασία και να τους θεωρούμε ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ είναι και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, αλλά και επιστημονικά αυταπόδεικτη ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία ΔΕΝ “ποινικοποιείται”.


Τα μόνα ποινικά κολάσιμα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας είναι αυτά της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της ΚΛΕΨΙΑΣ, της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ, ένοχοι των οποίων δεν είναι οι έλληνες, αλλά τα προδοτικά κι ελεεινά υποκείμενα (πάσης κομματικής αποχρώσεως) που τους κυβερνούν και τους ποδηγετούν συστηματικά και κατ εντολή ξένων κέντρων εξουσίας.


Πριν λοιπόν οι έλληνες καταλήξουν στη φυλακή (όπως οι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ συναγωνιστές μας) επειδή είχαν “το θράσος” να έχουν ΓΝΩΜΗ και ΑΠΟΨΗ επί “ευαίσθητων θεμάτων”, πριν τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να αποφασίζουν αυτοί για το μέλλον των παιδιών και της Πατρίδας τους, ας πράξουν κατά συνείδηση.


Και όπως αντιλαμβάνεται κι ο πλέον μωρός ή στρουθοκαμηλίζων συνέλλην, η μόνη (νομοτελειακά) διέξοδος είναι η πύκνωση των γραμμών του Κινήματός μας, της ΜΟΝΗΣ αντισυστημικής και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πολιτικής δύναμης που έχει απομείνει και της τελευταίας ελπίδας για την αναγέννηση της Πατρίδας.


Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας