13/7/14

Π.Ηλιόπουλος: Nα τελειώνουμε με τα φωτο-όπλα και τα νεροπίστολα

Π.Ηλιόπουλος: Nα τελειώνουμε με τα φωτο-όπλα και τα νεροπίστολα10 μήνες ακούω για τα περίφημα όπλα της Χρυσής Αυγής, που τελικά δεν βρέθηκαν ΠΟΤΕ! Μια δήθεν εγκληματική οργάνωση που το μόνο όπλο που αναφέρεται στη δικογραφία να διαθέτει, σύμφωνα με έναν μάρτυρα (ονόματι Γεώργιο Τσιμπουκάκη), είναι ένα ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ!

Την Παρασκευή 04/07/2014 εκδόθηκε μια διάταξη, η οποία επέβαλλε περιοριστικούς όρους στον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό. Σε άσχετο σημείο της και χωρίς προφανή λόγο, αναφέρεται στη διάταξη ότι στο κινητό μου βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών με όπλα. Αν κάποιος δεν έχει δει τη δικογραφία και το υλικό (δηλ. η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων) θα περνούσε από το μυαλό του ότι στο κινητό μου διέθετα οπλοστάσιο.


Για να τελειώνει επιτέλους αυτή η γελοιότητα με τα δήθεν όπλα, ξεκαθαρίζω δημόσια τι βρέθηκε στο κινητό μου:

1) Η γνωστή φωτογραφία - κολλάζ των ρουφιάνων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας - μία φωτογραφία που έφτιαξε και δημοσίευσε στο διαδίκτυο η ίδια η αστυνομία και περιέχει μαζί με τις ρέπλικες όπλων και ένα κασκόλ της Χρυσής Αυγής, λες και το κασκόλ είναι πειστήριο εγκλήματος. Ήταν η «μόδα» της Αστυνομίας Δένδια - Παπαγιαννόπουλου που μόλις έβρισκαν καμιά σφεντόνα σε σπίτι που τύχαινε να βρεθεί και κάποιο μπλουζάκι της Χ.Α. τα φωτογράφιζαν μαζί.

2) Μία φωτογραφία με ορισμένα πιστόλια την οποία έχω τραβήξει στο οπλοπωλείο όπου αγόρασα το νόμιμο όπλο μου. Η ημερομηνία της φωτογραφίας είναι ίδια με την ημερομηνία αγοράς του όπλου μου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η φωτογραφία διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα geolocation που δείχνει με ακρίβεια μέτρου πού έχει τραβηχτεί. Με λίγα λόγια την πάτησαν και αυτοί, οι δήθεν ειδικοί, που την έβαλαν στη δικογραφία και αυτοί που συνεχίζουν να την χρησιμοποιούν.

Βέβαια το ξανατονίζω: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ!
Έχουν πετύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία: Έχουν εφεύρει ένα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ που δεν υπάρχει και δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά!

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ… ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!

Υ.Γ. Ποιά είπαμε είναι ακριβώς η διαφορά και εγώ βρίσκομαι στη φυλακή (στον 7ο μήνα!!!) ενώ οι άλλοι βουλευτές είναι έξω με περιοριστικούς όρους;;; Τελειώστε το πανηγύρι σας επιτέλους! Έχουμε εκλεγεί για να εκπροσωπούμε τον Ελληνικό Λαό. ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη πλησιάζει…

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος, Βουλευτής Μαγνησίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας