11/12/13

Ξεφτιλίζονται καθημερινά: Άρση ασυλίας Π. Ηλιόπουλου για οπλοφορία, ενώ κατείχε νόμιμη άδεια!

Συνεχίζεται η βιομηχανία άρσεων ασυλίας κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής με ανύπαρκτες κατηγορίες που ξεφτιλίζουν Σύνταγμα και Δικαιοσύνη. 

Σήμερα η Βουλή αποφάσισε κατά πλειοψηφία την άρση ασυλίας του βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλου για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας, την στιγμή που ο Συναγωνιστής διαθέτει νόμιμη άδεια οπλοφορίας.



Ο Π. Ηλιόπουλος κατήγγειλε από βήματος της Βουλής την παρέμβαση υπουργών της ΝΔ στο έργο της Δικαιοσύνης. Για το συγκεκριμένο ανύπαρκτο αδίκημα στις 11 Ιουνίου 2013 η εισαγγελία Βόλου ενημέρωσε το Εφετείο Λάρισας πως από την έρευνα δεν προέκυψε η στοιχειοθέτηση τέλεσης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος και ζήτησε να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, όμως, και μετά από τηλεφωνική παρέμβαση στο Εφετείο Λάρισας ζητήθηκε να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο, όπως και οποιαδήποτε άλλη υπόθεση που έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή
Το καθεστώς αποκαλύπτεται και ξεφτιλίζεται καθημερινά!

Για την ιστορία αυτοί που δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Συναγωνιστή Ηλιόπουλου γι΄ αυτήν την ανύπαρκτη υπόθεση:

Ψήφισαν «Οχι»
ΠΑΣΟΚ: Ρήγας
ΑΝΕΛ: Ξουλίδου, Γιαταγάνα, Γιοβανόπουλος, Ουζουνίδης, Κόλλια – Τσαρουχά, Κουίκ, Κουντουρά, Μακρή Ρ., Δημαράς, Νταβρής, Χαικάλης
ΑΝΕΞ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Κουράκος, Νικολόπουλος,

Ψήφισαν «Παρών»
ΝΔ: Κουτσούμπας, Ταγαράς
ΑΝΕΛ: Αβραμίδης, Μελάς, Χρυσοβελώνη
ΑΝΕΞ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Αηδόνης, Μουτσινάς, Κασαπίδης, Παραστατίδης, Βουδούρης, Μπόλαρης, Σταυρογιάννης
ΔΗΜΑΡ: Οικονόμου Β.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ: Τζάκρη

Ψήφισαν «Λευκό»
ΑΝΕΛ: Καπερνάρος
ΑΝΕΞ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Λοβέρδος