4/6/11

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών, σχεδιάζουν να κάνουν και στην πόλη μας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, η οποία ούτε καν έχει ενημερωθεί και βρίσκεται προ τετελεσμένης απόφασης.

Εάν και εφόσον επαληθευθεί το δημοσίευμα της εγκρίτου εφημερίδος «Θεσσαλία» για τη δημιουργία (νέου γκουλάγκ) κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στην πόλη μας, αυτό θα αποτελέσει ένα μεγάλο κίνδυνο για την περιοχή μας. Εκτός του ότι θα υποβαθμιστεί η περιοχή, θα γίνει γκετοποίηση σε στυλ Αθηνών, όπου θα ανθεί η εγκληματικότητα και κάθε φύσεως παρανομία. Η ανικανότητα των υπευθύνων σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης στο κέντρο των Αθηνών, προσπαθούν τώρα να μεταφέρουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, στην επαρχία. Αυτή η σκέψη δεν συμβαδίζει καθόλου με την τοπική μας αναπτυξιακή προοπτική και δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψη η γνώμη της τοπικής κοινωνία.

Εμείς ξέρουμε να προσδιορίσουμε ποια θα είναι η απάντηση μας και φυσικά να πούμε ένα πολύ μεγάλο όχι σε αυτά που σχεδιάζουν εις βάρος της τοπικής μας κοινωνίας. Καλείται η τοπική κοινωνία να είναι σε επαγρύπνηση προς αποφυγή εφαρμογής των σχεδίων τους, πριν να είναι αργά.

Απόσπασμα από τις ΘΕΣΕΙΣ μας

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Άμεση εφαρμογή των νόμων για απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, που οδηγούν τους Έλληνες στην ανεργία, αυξάνουν την εγκληματικότητα και οδηγούν τα ασφαλιστικά ταμεία στη χρεοκοπία. Απέλαση όλων των εγκληματιών, που με δικά του χρήματα συντηρεί ο Ελληνικός Λαός στα ασφυκτικά γεμάτα σωφρονιστικά καταστήματα. Δίωξη των εργοδοτών που απασχολούν παράνομα ξένους εργαζόμενους. Τα φτηνά εργατικά χέρια των ξένων και η παραοικονομία, εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών. Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες.........

διαβάστε επίσης: 14 “ΟΧΙ” ΣΤΑ 14 ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ