29/9/10

Με επιτυχία η εκδήλωση του Π.Ε.Σ για τον Ιωάννη Καποδίστρια


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 179 χρόνων από τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, όπου δεκάδες μέλη και φίλοι στην πλειοψηφία τους νέοι, κατέκλυσαν το κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λάρισας.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης αξιωματικός του στρατού εν αποστρατεία, κ. Αντρέας Πετρόπουλος μίλησε με γλαφυρότητα για τη ζωή, το έργο και το θάνατο του μοναδικού όπως ανέφερε μεγάλου Έλληνα Πολιτικού που ήταν πλήρως ανεξάρτητος από τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων και ιδιαίτερα της Αγγλίας που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο εκείνη την εποχή στα δρώμενα της χώρας μας, ενώ τονίστηκε το γεγονός ότι ο ίδιος προσπάθησε με προεδρικό διάταγμα να απαγορεύσει τις Μασονικές στοές στην Ελλάδα καθώς επίσης και τους Έλληνες Αξιωματικούς να γίνονται μέλη σε αυτές, πράγμα το οποίο επέφερε εν τέλει και την δολοφονία του.

Ο κ. Πετρόπουλος όμως δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο σήμερα δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ένας πολιτικός σαν τον Ιωάννη Καποδίστρια να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα που έχει περιέλθει, ενώ αντιθέτως οι πρακτικές των κομμάτων της μεταπολίτευσης που κυβερνούν τις τελευταίες δεκαετίες έχουν χρεοκοπήσει τη χώρα μας σε εθνικό, οικονομικό και ηθικό επίπεδο και δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα σε αυτή παρά μόνο να την καταστρέφουν όλο και περισσότερο. Ακόμα καταφέρθηκε και εναντίον του ψευτοπατριωτικού ΛΑ.Ο.Σ το οποίο πουλώντας πατριωτισμό κατόρθωσε να εγκλωβίσει πολλούς εθνικιστές και πατριώτες στους κόλπους του στερώντας τους έτσι το δικαίωμα να αγωνίζονται για τις ιδέες τους. Όσο αναφορά τον Καλλικράτη που μπαίνει σε ισχύ από τις δημοτικές και περιφερειακές πλέον εκλογές του επερχόμενου Νοεμβρίου ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι αποτελεί την ταφόπλακα της Ελλάδας καθώς επίσης με στοιχεία που παρουσίασε για την ύπαρξη της πληθώρας των πλουτοπαραγωγικών πηγών που διαθέτει η χώρα μας, απέδειξε πως εσκεμμένα έχουν περάσει στον ελληνικό λαό την άποψη ότι η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα προκειμένου να τον έχουν φοβισμένο και υποδουλωμένο έτσι ώστε να μην αντιδράει στα διάφορα ανθελληνικά τους σχέδια. Κλείνοντας τον λόγο του ο Αξιωματικός του στρατού εν αποστρατεία τόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ισχυρού εθνικιστικού πολιτικού κόμματος.



Η ομιλία που διήρκεσε περί τις 3 ώρες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών που απαρτίζονταν από καθαρά έλληνες εθνικιστές στην πλειοψηφία τους άτομα νεαρής ηλικίας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα ο πρώην πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Μπέλτσος και ο Λαϊκός Αγωνιστικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής Βόλου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, κ. Αστέριος Χάμος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους σε αυτή καλώντας τους παράλληλα να πλαισιώνουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και της εφημερίδας Στόχος που είναι αυτή τη στιγμή οι μοναδικές ελεύθερες εθνικιστικές φωνές. Επίσης ο κ. Χάμος εξήρε την αγωνιστικότητα των μελών του Συνδέσμου που είναι παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις του παρά τις συνεχείς πιέσεις που υφίστανται από την αναρχοαριστερή και κρατική τρομοκρατία. Για τις εκλογές του επερχόμενου Νοεμβρίου ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου προέτρεψε το κοινό να απέχει πλήρως από τις εκλογές για την περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ όσο αναφορά για το Νομό Λάρισας ανέφερε ότι πρέπει να στηριχτούν ανεξάρτητοι υποψήφιοι Δήμαρχοι με πατριωτική ιδεολογία και βασική προϋπόθεση να μην έχουν λαθρομετανάστες στο συνδυασμό τους. Ωστόσο παρότρυνε να στηριχτούν οι συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής ανά την Ελλάδα όπου εκείνη έχει δηλώσει υποψηφιότητα. Τέλος οι δεκάδες συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος