8/8/10

Ομιλία του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο Ιρανός πρόεδρος στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι οι απώλειες από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου σκόπιμα διογκώθηκαν. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, έχει εκφράσει τη βούλησή του για διαπραγματεύσεις. Σε ομιλία του σε εκδήλωση στην Τεχεράνη, ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως ο αριθμός των νεκρών στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ήταν τόσο υψηλός όσο παρουσιάσθηκε και πως οι Σιωνιστές που εργάζονταν εκεί είχαν ειδοποιηθεί μία ημέρα πριν να μην μεταβούν στην εργασία τους. Επίσης, πρόσθεσε πως η επίθεση χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για να εισβάλουν οι ΗΠΑ στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

«Ποια είναι η ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου; Επί πέντε με έξι ημέρες και με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης, διαμόρφωσαν και προετοίμασαν την κοινή γνώμη έτσι ώστε ο καθένας να θεωρεί πως ήταν δικαίωμά τους να επιτεθούν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν», τόνισε ο ίδιος σε ομιλία του, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. «Ανακοίνωσαν πως 3.000 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, όμως δεν υπάρχουν αναφορές που αναφέρουν τα ονόματά τους. Μπορεί εσείς να τα είδατε, εγώ όμως όχι», δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ. Επισημαίνεται ότι στο διαδίκτυο υπάρχει διαθέσιμος κατάλογος με τα ονόματα των συνολικά 2.995 νεκρών της 11ης Σεπτεμβρίου από 90 χώρες.

Στη σημερινή του ομιλία, ο Αχμαντινετζάντ επανέλαβε την πεποίθησή του πως το ολοκαύτωμα χαλκεύτηκε ώστε να δικαιολογήσει την δημιουργία του Ισραήλ: «Μηχανεύθηκαν ένα γεγονός, το ούτως καλούμενο Ολοκαύτωμα, το οποίο αργότερα χρησιμοποίησαν ως βάση για την αθώωση μίας ολόκληρης ομάδας», τόνισε.

Ευχαριστούμε τον φίλο του πυρήνα μας ΚΗΦΕΑ για το κείμενο

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος