29/4/11

OXI ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Με αφορμή το τραγελαφικό φεστιβάλ στο Βόλο για την νομιμοποίηση της "πρέζας" το οποίο αποκαλούν «Αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ» (κάθε σχόλιο περιττεύει...), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ καταδικάζει θέσεις που θέτουν το άτομο στο περιθώριο και οδηγούν την κοινωνία στη σήψη και παρακμή.

Η "νομιμοποίηση" αυτή προωθείται από τη διοργάνωση του λεγόμενου "Κανναβικού Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ", από διάφορους ψευτο-Οικολόγους και "ΜΚΟ" με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσον αφορά την ελληνική νεολαία είναι πάγια:
-Ένταξη και οργάνωση των Νέων σε επιμορφωτικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές, παραγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο τους και κατά τους θερινούς μήνες.
-Εξυγίανση των αθλητικών κυκλωμάτων (παράγοντες, μεσάζοντες), ώστε να πάψουν τα μαζικά αθλήματα να είναι το όπιο του Λαού και ιδιαίτερα της Νεολαίας, όπλο στα χέρια των οικονομικο-πολιτικών παραγόντων.
-Προβολή υγιών εθνικών και κοινωνικών αξιών και προτύπων, με έμφαση στη διαμόρφωση Ελληνοπρεπών προσωπικοτήτων, σκεπτομένων, δημιουργικών, αγωνιστικών και θαρραλέων.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ