30/4/11

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος: «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ- ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ»

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τιμά την Ελληνική Εθνικιστική Πρωτομαγιά και καλεί τους απανταχού Έλληνες εθνικιστές να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες. Ένα μήνυμα ενάντια στην υποδούλωση του έθνους στους παγκόσμιους τοκογλύφους και πάνω απ' όλα ενάντια στη λαθρομετανάστευση, η οποία δρα ως μια μεγάλη μάστιγα για τη σύγχρονη εργατική τάξη στη χώρα μας.

Κεντρικό μας σύνθημα και φέτος αποτελεί το πάγιο αίτημά μας περί αμέσου απελάσεως κάθε παράνομου αλλοδαπού στοιχείου και εφαρμογή του νόμου μέχρι κεραίας. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν μερικοί ότι το καράβι είναι γεμάτο και ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αρχίσει να αδειάζει πριν βυθιστούμε ολοκληρωτικά. "Δουλειά στον Έλληνα εργάτη" λοιπόν και παραδειγματική τιμωρία σε όσους απασχολούν παράνομους αλλοδαπούς.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί την καθιερωμένη επέτειο τιμής και μνήμης για τους εξεγερμένους εργάτες του Σικάγο, οι οποίοι με τις αιματοβαμμένες κινητοποιήσεις τους διεκδικούσαν το 8ωρο ωράριο καθώς επίσης και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Στην Ελλάδα η Ελληνική Πρωτομαγιά καθιερώθηκε ως νομικώς θεσμοθετημένη ημέρα αργίας από τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, σε συνδυασμό με μια δεσμίδα φιλεργατικών μέτρων όπως η ασφάλιση, η υποχρεωτική αδειοδότηση και ως κορωνίδα το 8ωρο ωράριο εργασίας.

Κλείνοντας καλούμε την προσωρινή (θέλουμε να πιστεύουμε) ελλαδική κυβέρνηση να κηρύξει στάση πληρωμών στους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ. και να απαλλάξει τον ελληνικό λαό από την αγχόνη που έχει περάσει στο λαιμό του. Δεν τους χρωστάμε τίποτα άλλο από κίβδηλα χαρτιά και μελάνι. Γιατί να τους πληρώνουμε με το αίμα μας; Αντίσταση τώρα. Αντίσταση διαρκείας και αγώνας μέσα από τις μαυροφόρες εθνικιστικές φάλαγγες που κάποια μέρα θα φέρουν την πραγματική άνοιξη, ανάδειξη κι ανάσταση του έθνους.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ- ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ