31/10/16

Τρίκαλα: Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των οστών του Καταδρομέα Γεώργιου Νάκου, πεσόντα του Noraltas στην Κύπρο – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο



Η ΓΕΝeΘΛΙΑ ΓΗ, ΤΟΥ ΉΡΩΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜεΑ ΓΕωΡΓΙΟΥ ΝαΚΟΥ, ΤΟ ΧΩΡΙο ΠΛαΤΑΝΟΣ ΤΡΙΚαΛΩΝ, ΔεΧΤΗΚΕ ΣηΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛιεΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤο ΤΗΣ ΤεΚΝΟ. 

Με 42 χρόνια καθυστέρηση λόγω της δειλίας και της ανικανότητας του Ελλαδικού κρατιδίου, τα οστά του παλικαριού, έφτασαν σήμερα στον τελικό τους προορισμό.
Σύσσωμο το χωριό ήταν εκεί για να πει το «ύστατο χαίρε» στον ήρωα. Το παρόν έδωσε και η Χρυσή Αυγή, με κλιμάκιο της Τ.Ο, Τρικάλων, παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας του Κινήματος και Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός βουλευτής που παρέστη στην εκδήλωση. Οι συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι στην προτομή του ήρωα, ενώ η παρουσία τους απέσπασε  από πολλούς  παριστάμενους ευμενή σχόλια.
Οι πεσόντες μαχητές της Κύπρου εξακολουθούν να παραμένουν αδικαίωτοι, η Κύπρος εξακολουθεί να είναι σκλάβα στον τούρκο δυνάστη που συνεχώς απειλεί και προκαλεί. Το Ελλαδικό κρατίδιο συνεχίζει να είναι δειλό και άτολμο.
Η Χρυσή Αυγή έρχεται. Για να κάνει πράξεις τα οράματα του Ελληνισμού, για να κυματίσει η σημαία μας μέχρι εκεί που πρέπει και της αξίζει. Ανθυπασπιστής Καταδρομέας Γεώργιος Νάκος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

30/10/16

Άμεση παρέμβαση Π. Ηλιόπουλου για τη χορήγηση συντάξεων γήρατος από το ΙΚΑ


Κατόπιν επιστολής του «Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου», ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος υπέβαλε Ερώτηση στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφαλίσεως και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την διακοπή χορηγήσεως κύριων και επικουρικών συντάξεων γήρατος από το ΙΚΑ σε δικαιούχους ασφαλισμένους. Συγκεκριμένα η χορήγηση διεκόπη στις 13/5/2016 με την δικαιολογία ότι το ΙΚΑ αδυνατεί να προβεί στην έκδοση αποφάσεων λόγω καθυστερήσεως αποστολής των ερμηνευτικών Εγκυκλίων επί του ψηφισθέντος Ασφαλιστικού Νόμου από το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας. Ο Π. Ηλιόπουλος καλεί το υπουργείο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποστείλει επιτέλους τις σχετικές ερμηνευτικές Εγκυκλίους.
Αυτή η ολιγωρία αποτελεί αναντιλέκτως όνειδος για την εικόνα της Κοινωνικής Ασφαλίσεως καθώς εδώ και πέντε (5) σχεδόν μήνες δεν χορηγούνται καν οι συντάξεις αναπηρίας, ενώ η κατάσταση χηρείας, στην οποία ευρίσκονται δικαιούχοι, επιτείνει σημαντικώς την οικονομική τους δυσπραγία.

26/10/16

Απάντηση στο παραπλανητικό εξώφυλλο της εφημερίδας «Ταχυδρόμος»



Άηθες, προσβλητικό και παραπλανητικό το δημοσίευμα του χθεσινού (25/10/2016) φύλλου της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», καθώς στον τίτλο του επίμαχου εξωφύλλου προσδίδεται αβιάστως στον δράστη των Αμπελοκήπων η πολιτική ταυτότητα του … Χρυσαυγίτη.

Για την ιστορία, επρόκειτο για έναν άνθρωπο ο οποίος πράγματι είχε προσεγγίσει το «Λαϊκό Σύνδεσμο» το ’12, αλλά απεπέμφθη από τις τάξεις του Κινήματος το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτή η επικοινωνιακή επίθεση στιγματισμού του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, μέσω πολιτικής εκμεταλλεύσεως ασχέτων γεγονότων, με στόχο την σπίλωση και την ανάσχεση της δυναμικής της, δεν περνάει πλέον. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα ανοιχτό στον ελληνικό Λαό και δεν αποτελεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων. 

Αλήθεια όμως, ποιο ακριβώς είναι το πρόκριμα, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι αποδίδουν τόσο εύκολα τον τίτλο του Χρυσαυγίτη; Η πολιτική αυτή ιδιότητα προεξοφλεί μια συνεπή στάση ζωής, μια βιοθεωρία εναρμονισμένη στις αρχές του Ήθους, της Τιμής, της Αρετής, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και είναι αρρήκτως συνυφασμένη με τον αδιάκοπο Αγώνα για την πραγμάτωση των Εθνικών μας Δικαίων.

Καταγγέλλουμε την μεροληπτική και εμπαθή αυτή στάση κάποιων δημοσιογράφων, η οποία στοχεύει στη δημιουργία κλίματος, εντυπώσεων και στη στρέβλωση. Καλούμε λοιπόν όλους αυτούς που σπεύδουν να αποδώσουν τίτλους και ταμπέλες, να δείξουν την ίδια δημοσιογραφική ευαισθησία και να αναδείξουν το καίριο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, το πλήθος πολιτικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και των συνεχών αποκαλύψεων, οι οποίες κλονίζουν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως το οποίο βρωμά και ζέχνει.



                                                                 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μαγνησίας

24/10/16

Ξεφτιλίστηκε ο οπαδός του μουσουλμανικού τεμένους και ισλαμολάγνος Γεωργιάδης! Ντοκουμέντα Συναγωνιστή Π. Ηλιόπουλου στην βουλή – ΒΙΝΤΕΟ



Με ομιλία του στην βουλή, ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έθιξε την τραγική κατάσταση όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, για την οποία ΝΔ και Σύριζα είναι συνυπεύθυνοι. Από τη μια πλευρά, ο Σύριζα όντας πιστός στις ισοπεδωτικές ιδεοληψίες νομοθετεί υπέρ όσων έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα, αδιαφορεί για τους Έλληνες πολίτες, και γεμίζει τα σχολεία της χώρας με παιδιά λαθρομεταναστών.

Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά τον καιροσκοπικό της χαρακτήρα. Μάλιστα, ο βουλευτής Μαγνησίας φρόντισε να καταθέσει στα πρακτικά τεκμήρια τα οποία αναδεικνύουν το παρελθόν δύο βασικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, του Γεωργιάδη και του Βορίδη, οι οποίοι ενώ παλιότερα καυτηρίαζαν την λαθρομετανάστευση, πλέον υποστηρίζουν την σαθρή πολιτική της ΝΔ, η οποία  συνυπογράφει μαζί με τον Σύριζα καταστροφικά νομοσχέδια γι’ αυτόν τον τόπο.
Εν συνεχεία ο χειροκροτητής του Σαμαρά Άδωνις θίχτηκε από τα ντοκουμέντα που παρουσίασε ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος και προσπάθησε να σώσει τα ασυμμάζευτα λαμβάνοντας όμως τις κατάλληλες απαντήσεις.

20/10/16

Καταγγελία Π. Ηλιόπουλου: Προκλητική αδιαφορία Σύριζα για τα κρούσματα καρκίνου στον Βόλο




Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός από ανθελληνική, αποδεικνύεται και προκλητικά ανάλγητη. Την 21ή Ιουλίου 2016 κατετέθη από το βουλευτή Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο , ερώτηση με θέμα «Ανάγκη εκπονήσεως επιδημιολογικής έρευνας στο Βόλο λόγω αυξημένων ποσοστών καρκίνου». Ενδεικτικά, στην ερώτηση αναφέρεται ότι σύμφωνα με στοιχεία των ληξιαρχείων Βόλου και Ν. Ιωνίας, το διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014, αιτία του 25% των θανάτων είναι ο καρκίνος. Μάλιστα, στην ερώτησή του ο Π. Ηλιόπουλος, επικαλείται και τον ογκολόγο κύριο Ρήγα, ο οποίος αποδίδει τα τρομακτικά ποσοστά καρκινογενέσεων στην περιοχή του Βόλου στην μηδαμινή απόσταση  μεταξύ εργοστασιακών εγκαταστάσεων και  κατοικημένων περιοχών, γεγονός που αποτελεί σκάνδαλο και υγειονομική βόμβα για την περιοχή. Στους προβληματισμούς και τις επισημάνσεις του βουλευτή Π. Ηλιόπουλου, λοιπόν, για αυτό το ζήτημα που ταλανίζει σχεδόν κάθε βολιώτικη οικογένεια, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, έδωσε απάντηση που αρμόζει στις σταλινικές ιδεοληψίες του και το ανύπαρκτο ήθος του. Φτύνοντας κατάμουτρα κάθε έννοια Δημοκρατίας και σεβασμού σε ένα μείζον ζήτημα όπως αυτό, ο πρώην κνίτης και νυν Υπουργός, απαντά με περίσσιο θράσος ότι «ενόψει εκκρεμούς δίκης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία ερευνάται η συμμετοχή και ένταξη της πλειοψηφίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, θα απέχουμε από απαντήσεις που μας τίθενται από τον ως άνω ή άλλον βουλευτή της Χρυσής Αυγής». Με αυτή την κατάπτυστη απάντηση, ο Υπουργός Υγείας του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποφεύγει να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα και το κεφάλαιο με τα οποία φανταζόμαστε ως κνίτης είχε εμμονή, και απαξιώνει ένα ζήτημα κυριολεκτικά ζωής και θανάτου που θυσιάζει τους κατοίκους του Βόλου στο βωμό του κέρδους. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

18/10/16

Ο Π. Ηλιόπουλος στο «Ε΄ Συνέδριο Αλμυριώτικων Σπουδών» και στην Ημερίδα «Ελληνικός Ποιμενικός- Ελληνική Κτηνοτροφία» στον Αλμυρό


Στα πλαίσια της συνεχούς πολύμορφης δραστηριότητας και πολιτικοκοινωνικών παρεμβάσεων στη Μαγνησία, ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλοςπαρευρέθη με μέλη του Κινήματος στο «Ε’ Συνέδριο Αλμυριώτικων Σπουδών» το οποίο διεξήχθη στο τριήμερο 14 -16 Οκτωβρίου στον Αλμυρό. Το Συνέδριο αυτό φυσικά είναι ενταγμένο στους σκοπούς και στις προθέσεις της περίφημης «Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού» η οποία από την πρώτη στιγμή της επανασυστάσεώς της πριν από 25 έτη, προσφέρει ένα πολύτιμο μορφωτικό έργο υψηλής πολιτιστικής αξίας. Η ανάδειξη της τοπικής ιστορίας της περιοχής του Αλμυρού, η αναψηλάφηση σημαντικών ιστορικών γεγονότων και η εμπεριστατωμένη έρευνα εδραζόμενη σε ιστορικά ντοκουμέντα, βιώματα και μνήμες συνιστούν το πολιτιστικό έργο της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού. Επίσης να συγχαρούμε τη Φιλάρχαιο εταιρεία για την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου, την υψηλού επιπέδου επιστημονική προσέγγιση των θεμάτων και την υποδειγματική φιλοξενία της.

 Την Κυριακή το πρωϊ ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος παρέστη στην Ημερίδα – συνάντηση κτηνοτρόφων που πραγματοποιήθηκε στο δάσος «Κουρί» του Αλμυρού με θέμα «Ελληνικός Ποιμενικός και ελληνική κτηνοτροφία».
Σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Π. Ηλιόπουλος ανεφέρθη στη καθοριστική σημασία που έχει η ελληνική κτηνοτροφία αλλά και γενικώς ο πρωτογενής τομέας για την ενίσχυση της Εθνικής μας Οικονομίας, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την ακατάσχετη και συστηματική ψευδολογία του πολιτικού συστήματος το οποίο, εκ του ασφαλούς βεβαίως, αντιτίθεται δήθεν στις καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ εις ό,τι αφορά την κτηνοτροφία και τον αγροτικό κόσμο, ενώ αυτή έχει υπερψηφίσει όλα τα μνημόνια.
Στη συνέχεια ανελύθη ενδελεχώς στην Ημερίδα η σημασία και ο ρόλος του ακούραστου φρουρού των Ελλήνων κτηνοτρόφων, του ελληνικού ποιμενικού κυνός, καθώς και η συμβολή του στην κτηνοτροφία στο διάβα των αιώνων. Ο ελληνικός ποιμενικός κύων, η παραδοσιακή συντροφιά των Ελλήνων κτηνοτρόφων πολλούς αιώνες τώρα, τελεί δυστυχώς υπό εξαφάνιση.
Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, οι οποίες στοχεύουν είτε στην προβολή της τοπικής ιστορίας είτε στην ανάδειξη παραδοσιακών αξιών και πολιτιστικών πτυχών. Η διαφύλαξή τους, στους σύγχρονους καιρούς, ανάγεται σε ανάγκη επιτακτική.

Π. Ηλιόπουλος: Χωρίς θέρμανση τα Κέντρα Υγείας στη Μαγνησία!


Ερώτηση υπέβαλε στα αρμόδια υπουργεία ο βουλευτής Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Παναγιώτης Ηλιόπουλος για την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στα Κέντρα Υγείας στη Μαγνησία. Στις χρόνιες ελλείψεις τους, για τις οποίες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει παρέμβει ουκ ολίγες φορές, έρχεται να προστεθεί και το μείζον αυτό πρόβλημα αφού δεν έχει υπογραφεί η απαιτούμενη σύμβαση για την προμήθεια πετρελαίου από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Π. Ηλιόπουλος καλεί τα σχετικά υπουργεία να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους διότι αποτελεί ντροπή το γεγονός να μην υπάρχει θέρμανση στα Κέντρα Υγείας, χώροι οι οποίοι θα έπρεπε να παρέχουν στο ακέραιο τις προβλεπόμενες υπηρεσίες τους, οι οποίες άπτονται της δημόσιας υγείας και ιατρικής περιθάλψεως χιλιάδων πολιτών.

11/10/16

Π. Ηλιόπουλος: Να καταβληθούν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις στους ελαιοπαραγωγούς της Αμαλιαπόλεως


Άμεση υπήρξε η παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, κατόπιν επιστολής του Προέδρου της Τ.Κ. Αμαλιαπόλεως, για το πρόβλημα της ακαρπίας της ελιάς που ανέκυψε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αμαλιάπολη και στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Στις 4 Οκτωβρίου η ελεγκτής του ΕΛΓΑ κ. Κούργια Δήμητρα διενήργησε έλεγχο και διεπιστώθη ότι το ποσοστό της ακαρπίας είναι εξαιρετικώς υψηλό, καθώς δεν υπήρξε η αναμενόμενη καρπόδεση. 

Ως εκ τούτου ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, μέσω της Ερωτήσεώς του σήμερα Τετάρτη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητά την άμεση χορήγηση της  προβλεπόμενης αποζημιώσεως από τον ΕΛΓΑ, προϋπόθεση απαραίτητη για να συνεχισθεί η καλλιέργεια της ελιάς και να εξέλθουν οι ελαιοπαραγωγοί από την πρωτόγνωρη απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει