30/4/14

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Επιστολή δικαστικού ξεσκεπάζει την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη και παράνομη είναι η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα Σαμαρά ελέγχει την διαδικασία της ανάκρισης.


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ), με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:

Όλοι οι υποψήφιοι της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία»


Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λάρισας ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία»

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Παγκάκης Παναγιώτης του Χρύσανθου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας

Κολτσίδας Δημήτριος του Αθανασίου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Λάρισας

Καλούτσας Αρτέμιος του Ματθαίου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας

Μισιάκας Γεώργιος του Χρήστου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων

Η κατάλυση του πολιτεύματος το 1874 και το 2014

Του Απόστολου Τζαρού (Δικηγόρου - Θεολόγου D.E.A.), υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Δυστυχώς οι καταλύσαντες το πολίτευμα δικαστές κρύβονται και τους προφυλάγει το διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας. Η όλη πολιτική κατάσταση μου έφερε στο νου μία παρόμοια συνταγματική εκτροπή της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

Στις 23 Ιουνίου 1874 προκηρύχθηκαν εκλογές τις οποίες κέρδισε, με αμφιλεγόμενο τρόπο, ο Δημήτριος Βούλγαρης. Ωστόσο δεν είχε εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία των 95 εδρών επί συνόλου 190. Διέθετε μόνον 82 έδρες. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να ψηφίζει νόμους με την μειοψηφία. Η μέθοδος που μετήλθε ήταν η μη έγκαιρη ή η καθόλου ειδοποίηση των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 874

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ
Το πρόβλημα για την Χούντα Σαμαρά δεν είναι απλώς αν η Χρυσή Αυγή θα είναι στις εκλογές,
αλλά αν μπορούν να γίνουν εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή...

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ;
ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

27/4/14

Η συνθήκη της Λισαβόνας εφαλτήριο κατακτήσεων για τους Έλληνες ευρωβουλευτές

Του Δρ. της Νομικής και Δικηγόρου Ηλία Ν. Ηλιακόπουλου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ευχάριστη πρόκληση στο Ευρωκοινοβούλιο. Οι αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αυξάνονται σημαντικά.

Πλέον η διαδικασία συναπόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το Συμβούλιο, μετονομάστηκε «σε συνήθη Νομοθετική Διαδικασία» (αρθ 294 ΣΛΕΕ) και επεκτάθηκε σε διάφορους νέους τομείς, όπως η δικαιοσύνη και οι εσωτερικές υποθέσεις, σε μερικές πτυχές της κοινής εμπορικής και της κοινής γεωργικής πολιτικής, όπως επίσης και στον προϋπολογισμό της ΕΕ. 

Από τον καναπέ δεν γράφεται Ιστορία

apoxaynosh copyΆρθρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου
Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, μας χωρίζουν ελάχιστες ημέρες από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου. Το Κίνημά μας βρίσκεται εδώ και 7 μήνες σε ασφυκτική πίεση από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα του Αντιδημοκρατικού τόξου. Τόνοι λάσπης και άφθονο δηλητήριο έχουν χυθεί με σκοπό να ανακόψουν τη, βέβαιη πλέον, επικράτηση του γνησιότερου λαϊκού κινήματος της Μεταπολίτευσης, χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα. Απεναντίας, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην καλύτερη, δυναμικότερη και παραγωγικότερη φάση της μέχρι σήμερα Ιστορίας της, έχοντας 2 νεκρούς Ήρωες, τον Αρχηγό της και δεκάδες Συναγωνιστές φυλακισμένους και εκατομμύρια οπαδούς εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτή είναι η “επιτυχία” των παράνομων διώξεων απέναντί μας. 

Τι άλλαξε ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές; Άρθρο του Δρ. Γεώργιου Γαλέου

Άρθρο του υποψηφίου Ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής, Δρ. Γεώργιου Γαλέου

Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε όλοι συνηθίσει την εξής διαδικασία:
Η ελληνική κυβέρνηση δήλωνε ότι πέτυχε τους στόχους του μνημονίου. Ερχότανε η Τρόικα να τους ελέγξει. Από τις πρώτες μόλις μέρες η Τρόικα διαπίστωνε μεγάλες αποκλίσεις. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου διαπιστωνόταν έλλειμμα κάποιων δισεκατομμυρίων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) επέβαλε νέα μέτρα (μνημόνια) για να μας δώσει την  «δόση» μας. Η ελληνική κυβέρνηση περνούσε τα νέα μέτρα υπό τη μορφή κατεπειγόντων πολυνομοσχεδίων από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Τα εφάρμοζε αμέσως κόβοντας μισθούς και συντάξεις, επιβάλλοντας νέους φόρους, κάνοντας περικοπές στην υγεία, στην παιδεία και στην άμυνα. Κάπως έτσι άρχισε και το 2014. Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι όχι μόνο πέτυχε τον προβλεπόμενο στόχο, αλλά πως το πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχε είναι διπλάσιο του απαιτούμενου.

22/4/14

Θεσσαλία: Ένας κρυμμένος θησαυρός

Θεσσαλία: Ένας κρυμμένος θησαυρόςΆρθρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία", Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Δυστυχώς, αυτή η προεκλογική διαδρομή με βρίσκει ως πολιτικό κρατούμενο ενός διεφθαρμένου και καταρρέοντος καθεστώτος. Βρισκόμαστε παράνομα στη φυλακή επειδή “κόβουμε ψήφους” του Τρελαντώνη. Ας είναι… Αυτό είναι το σύστημα που πολεμάμε και στο τέλος θα νικήσουμε.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη Χρυσή Αυγή λοιπόν. Το δικό μας Όραμα είναι μια Δυνατή Θεσσαλία σε μια Ελεύθερη Ελλάδα. Έχουμε δημιουργήσει έναν Συνδυασμό που αποτελείται από Έλληνες που δεν μασάνε τα λόγια τους, αγωνίζονται για τις Ιδέες τους και τις υπερασπίζονται με κάθε κόστος.

17/4/14

Συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο TRT

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει παράνομα και χωρίς κανένα στοιχείο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό, έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TRT.


Ο Συναγωνιστής δήλωσε πως παρά τις τεράστιες δυσκολίες, όντας έγκλειστος στα κελιά της Τιμής, συνεχίζει ακάθεκτος τον προεκλογικά αγώνα μέχρι την Νίκη.

16/4/14

Συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Ράδιο Λέσχη” Τρικάλων

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει παράνομα και χωρίς κανένα στοιχείο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό, έδωσε συνέντευξη στο "Ράδιο Λέσχη" Τρικάλων.



Ο έγκλειστος Συναγωνιστής επισήμανε αρχικά πως αν το φαύλο καθεστώς συνεχίσει την παράνομη πολιτική δίωξη μέχρι τέλους και φτάσει μέχρι την δίκη, τότε θα ξεμπροστιαστεί πλήρως το σαθρό κατηγορητήριο και οι σκευωροί που το έστησαν.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…!!!

1907603_10203065407653984_988031229_nΑγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσουμε την πολεμική του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος διαπλοκής εναντίον του Κινήματός μας, οδηγούμαστε σε κάποια πολύ χρήσιμα όσο και αποκαλυπτικά συμπεράσματα για το ποιά θα είναι η έκβαση αυτού του αγώνα που δίνουμε ενάντια σε κάθε τι ανθελληνικό, κάθε τι διεφθαρμένο και καταστροφικό για το μέλλον αυτής της υπερήφανης Φυλής των Ελλήνων.

Ο αγώνας μας δεν είναι καταρχήν καινοφανής, είναι μία συνεχής και κοπιαστική πορεία λίγων ανθρώπων, εν μέσω πρωτοφανών αντιξοοτήτων και δυσκολιών, προς αφύπνιση και συστράτευση του Έθνους, συστράτευση και συσπείρωση με αντικειμενικό σκοπό την αναγέννηση και την ανάταση του περήφανου Έθνους μας και την αποτίναξη κάθε ξένου και εντόπιου ζυγού.

15/4/14

Συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Ράδιο Ακρόαμα”

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει παράνομα και χωρίς κανένα στοιχείο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο "Ράδιο Ακρόαμα".

14/4/14

Η Φυλετική κοινότητα στην αρχαιοελληνική κοινωνία

Είναι πραγματικά θλιβερό η Ιστορία να διαστρεβλώνεται και να αποδίδεται, σύμφωνα με τις πολιτικές ανάγκες και απαιτήσεις. Για την Ελλάδα του 2014, η έννοια της Φυλής, αποτελεί ένα αναχρονιστικό στοιχείο, ή αν θέλετε, έναν παράγοντα που « είναι υπεύθυνος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»! Πως γίνεται οι Φυσικοί Νόμοι, και ειδικότερα, η εθνική ταυτότητα να απειλούν την ...ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ένα ζήτημα που καλούνται να μας εξηγήσουν οι νέοι αυτοί διαμορφωτές της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

11/4/14

ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

apergia_mme_721771984Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Έχω αναφερθεί πολλάκις στα βρωμερά και άθλια μέσα παραπληροφόρησης (ΜΜΕ) καθώς και τα σκοτεινά συμφέροντα τα οποία υπηρετούν.

Κρίνω όμως αναγκαίο να επιχειρήσω μία ιστορική αναδρομή σκοπεύοντας στην ανάδειξη τόσο του διαχρονικά βρώμικου ρόλου τους, αλλά και στην “ανάγκη” του εντόπιου και ξένου οικονομικοπολιτικού κατεστημένου για τον αποκλειστικό τους έλεγχο. Άλλωστε είναι γνωστή από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα η ρήση του (προφανώς Χρυσαυγίτη, για να ευθυμήσουμε και λίγο) Ουμπέρτο Έκο: “Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση”…

Σφοδρές αντιδράσεις και συνθήματα από την Χρυσή Αυγή στην Μέρκελ

Η πρώτη εικόνα που είδε η γερμανίδα αρχιτοκογλύφος ήταν ένα τεράστιο “Μέρκελ Raus” στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Η Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης εκφράζοντας τη θέληση όλων των Ελλήνων.

“Μέρκελ RAUS”: Έξω η γερμανίδα αρχιτοκογλύφος!

“Μέρκελ RAUS”: Έξω η γερμανίδα αρχιτοκογλύφος!
Ανεπιθύμητη η Μέρκελ και οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης εκφράζοντας τη θέληση όλων των Ελλήνων. Η πρώτη εικόνα που είδε η Μέρκελ μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών ήταν ένα μεγάλο "Merkel RAUS" - "Έξω η Μέρκελ"!

Ένα τεράστιο αεροπανό απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων. Ακριβώς δηλαδή εκεί που αρχίζει ο Δήμος Αθηναίων. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή μετά το αεροδρόμιο και την Αττική οδό. Αυτή ήταν και η εικόνα που αντίκρισε η ηγέτιδα των διεθνών τοκογλύφων, Μέρκελ, μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών.

10/4/14

Η παράγκα Κουτζαμάνη καλύπτει τον χρηματισμό Μιχελάκη


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε για το σκάνδαλο Μιχελάκη - Πάλλη που έθαψε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη:

"Ο ψεύτης Σαμαράς έλεγε ψέματα για δήθεν μαύρα ταμεία της Χρυσής Αυγής και το μόνο που προέκυψε από την έρευνα ήταν αδιάσειστα στοιχεία για χρηματισμό του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη.

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ceb7-cf80ceb9cf83cf84ceb9cf83-cebdceb9cebaceb1Ορμώμενος από μία πρόσφατη δήλωση του Γ. Τράγκα προς τον Άδωνι Μανωλίδη – Γεωργιάδη, σύμφωνα με την οποία το (από)κομμα του τελευταίου προετοιμάζεται για μετεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και για τα “στασίδια” στα μεγάλα κανάλια τα οποία, σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, έχει “κλεισμένα” ο Α. Τσίπρας, κρίνω σκόπιμο να επιχειρήσω μία αναδρομή στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας μας, προς επαλήθευση της άποψης που μας θέλει μόνους εναντίον σύσσωμου του πολιτικού κατεστημένου, ξένου κι εντόπιου.

9/4/14

Δήλωση Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Δήλωση Παναγιώτη ΗλιόπουλουΕίναι πραγματικά για γέλια τα νέα "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και με τα οποία επιχειρούν οι λασπολόγοι των ΜΜΕ να πείσουν για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που ισχυρίζονται ότι δέχθηκα από άγνωστό παραλήπτη πριν δύο χρόνια θεωρείται από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων ως αποκαλυπτικό στοιχείο «εγκληματικής δράσης». Κατά την ίδια λογική γιατί δεν θεωρούνται συνεργάτες του καταδικασμένου τρομοκράτη δολοφόνου Τάσου Θεοφίλου οι Δούρου και Στρατούλης που ήταν διαδικτυακοί του φίλοι;

Εφ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Φύλλο 871

Φύλλο 871Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ - ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ
Να διεξαχθούν άμεσα ελεύθερες εκλογές

«Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά»
Η αποκάλυψη της σκευωρίας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ “ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ” ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Είναι οι τοκογλύφοι, ηλίθιε!

ιiliopoulos-efeteio
Άρθρο του Παν. Ηλιόπουλου

Μερικές φορές απορώ πραγματικά με τον Ελληνικό λαό. Μια από αυτές τις φορές είναι τώρα. Τώρα που η Ελλάδα “βγαίνει στις αγορές”, οι Έλληνες ασχολούνται με την έλλειψη Δικαιοσύνης στη χώρα. Είναι άξιο τεράστιας απορίας πως ακόμα αυτοί οι Έλληνες δεν έχουν πάρει ανά χείρας τα σημαιάκια τους, με έμβλημα το δολλάριο, να βγουν στην Ομόνοια και να πανηγυρίσουν με αυτή την τεράστια επιτυχία. Δεν είναι μικρό πράγμα να χρωστάς 320 δις και να έχεις την πυγμή να βγαίνεις να δανείζεσαι με 5,5% επιτόκιο (σε λίγο θα δανειζόμαστε με επιτόκιο πιστωτικής κάρτας) από τους τοκογλύφους. Έτσι τους δείχνεις τη δύναμή σου. Τους τσακίζεις την ψυχολογία από τα αποδυτήρια. Αυτός είναι πρωθυπουργός! Τους την έφερε για τα καλά!

8/4/14

Η ομολογία και ο αποπροσανατολισμός από την αλήθεια

Zούμε σε ένα κράτος όπου η Δικαιοσύνη ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Ερμηνεύεται σύμφωνα με τα πολιτικά συμφέροντα, τα οποία βέβαια μετά τις αποκαλύψεις, θίγονται ανεπανόρθωτα. Ό,τι και να επικαλεσθούν τώρα εκ των υστέρων, είναι βέβαια υπεκφυγές, οι οποίες δεν πείθουν. Το πολιτικό σύστημα παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Σκοπός του είναι να τρομοκρατήσει το λαό, παραβιάζοντας κατάφωρα το το Σύνταγμα. Συγκεκριμένα για τα ατομικά δικαιώματα δε γίνεται ούτε καν λόγος. Έχουν καταστρατηγηθεί με τον αισχρότερο τρόπο, διότι δεν τα καταπατά μόνο η ξοφλημένη πολιτική ηγεσία, αλλά και συγκεκριμένα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Δικαιοσύνης εντελώς απροκάλυπτα.

7/4/14

Ερώτηση του Παν. Ηλιόπουλου για το αδιέξοδο 100.000 δανειοληπτών στεγαστικών δανείων από τον πρώην ΟΕΚ

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Σε αδιέξοδο 100.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων από τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ)»

Σε απόγνωση βρίσκονται περίπου 100.000 δανειολήπτες του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δανείων τους. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δάνεια τα οποία χορηγούσε ο ΟΕΚ μέχρι και το 2011 με επιδότηση επιτοκίου και την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Τα δάνεια ήταν κυμαινόμενου επιτοκίου με 15 έτη διάρκεια και η επιδότηση επιτοκίου διαρκούσε 9 χρόνια. Το κυμαινόμενο επιτόκιο ήταν το εκάστοτε επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πλέον ενός χαμηλού περιθωρίου προσαύξησης και της εισφοράς 0,12% υπέρ του Δημοσίου. Ωστόσο, αυτά τα δάνεια δεν μπορούσαν να ρυθμιστούν δηλαδή, να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του ποσού της δόσης και της διάρκειας αποπληρωμής του δανείου μέχρι το τέλος της επιδότησης η οποία διαρκεί 9 χρόνια.

Έρμαιο των δεκανικίων ο πρόεδρος της Πολάν: Απέσυρε άρον - άρον τον Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο

Έρμαιο των δεκανικίων ο πρόεδρος της Πολάν: Απέσυρε άρον - άρον τον Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιοΤο ότι η ΝΔ έχει καταντήσει έρμαιο στις όποιες ορέξεις όχι μόνο των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ αλλά ακόμη και του πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ είναι κάτι το οποίο γνωρίζει όλος ο κόσμος, δείχνοντας την κατάντια αυτού του κόμματος, κάτω από την «ηγεσία» του Αντώνη Σαμαρά.

Το «άδειασμα» στον Φαήλο Κρανιδιώτη και το «STOP» στο να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ φανερώνει, για μια ακόμη φορά, ότι η ΝΔ είναι όμηρος του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων». Η άλλοτε πανίσχυρη ΝΔ έχει καταντήσει συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ. Και το χειρότερο είναι ότι φέρεται ως δούλος ενός κόμματος το οποίο βρίσκεται κάτω από το όριο του 3% και μετά τον Μάιο δεν θα υφίσταται πλέον!

6/4/14

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ “ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ”

Mpompolas_erga
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Κατόπιν των πρόσφατων αποκαλύψεων και των τριγμών που αυτές επέφεραν επί του ρυπαρού και αμαρτωλού κατεστημένου, το οποίο συστηματικά κι επιστάμενα ποδηγετεί τη βούληση του λαού και κατά συνέπεια την Πατρίδα μας, υπήρξαν και οι ανάλογες απέλπιδες προσπάθειες της καθεστηκυίας τάξης για αποπροσανατολισμό και παραπληροφόρηση του κοινού λαϊκού αισθήματος.


Η γνωστή κοπροφυλλάδα του Μπόμπολα “ΕΘΝΟΣ” πρωτοστατεί σήμερα (όπως ήταν αναμενόμενο) στην προστασία του διεφθαρμένου και αμαρτωλού καθεστώτος, προσπαθώντας τεχνηέντως να παρουσιάσει τις φριχτές αποκαλύψεις των ομολογιών  Μπαλτάκου ως “πολιτικές μεθοδεύσεις”.

1/4/14

Ερώτηση του Παν. Ηλιόπουλου για τα μέτρα προστασίας από τις πυρκαγιές

Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς για τα μέτρα προστασίας που έχει λάβει η Πολιτεία για την αποφυγή πυρκαγιών, για το ερχόμενο καλοκαίρι, κατέθεσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οχήματα και οι πυροσβεστικοί κρουνοί; Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες ή θα καταστραφούν και φέτος εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δασών , από τα πολύτιμα που έχουν απομείνει;

Ένα άθλιο προτεκτοράτο που η μόνη του προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των τοκογλύφων του, είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχει κάνει την παραμικρή πρόβλεψη για τη σωτηρία των ελαχίστων, πλέον, δασών της Πατρίδας μας.